WIlt u VOG bezwaar maken tegen een beslissing van Dienst Justis? Dit kan al vanaf €180,– of zelfs bijna gratis in geval van pro deo.

Pro Deo Hulp

Een advocaat kijkt altijd samen met u of u in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel toevoeging of pro deo advocaat advocaat genoemd. Bijna alle kosten van uw pro deo-advocaat worden vergoed door de overheid. U betaalt alleen de verplichte wettelijke eigen bijdrage.

Altijd de beste hulp bij bezwaar

De VOG Bezwaarbalie heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Via de VOG Bezwaarbalie kunt u daarom altijd de beste rechtshulp verkrijgen van een gespecialiseerde en ervaren jurist ongeacht de hoogte van uw inkomen.

Pro deo voor u?

U komt in aanmerking voor een pro deo advocaat als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen. Als uitgangspunt geldt uw inkomen van twee jaar geleden (het peiljaar). Als uw inkomen of vermogen sindsdien is gedaald, kan uw advocaat ook vragen het voorgaande of het huidige jaar als grondslag te nemen. Indien uw inkomen onder de pro deo inkomensgrens ligt dan bent u alleen een verplichte eigen bijdrage verschuldigd aan de advocaat. De inschakeling van een advocaat is dan verder kosteloos voor u.

Tarieven – VOG jurist bezwaar

Vanaf €180,- per bezwaar

Ook als u niet in aanmerking mocht komen voor pro deo rechtsbijstand dan wordt u altijd vooraf geïnformeerd over de kosten. Uitgangspunt daarbij is dat het tarief in verhouding moet staan tot de omvang van de verleende diensten.
Afhankelijk van het aantal screenings profielen en omvang strafrechterlijk verleden wordt het tarief vastgesteld.

Samen met u komen wij een vast tarief overeen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

 directbezwaarmaken

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

      Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden